Welkom op de Sanders weblog


U bevindt zich op de weblog van Sanders Hengelsport.

Op deze blog vind u in de toekomst diverse artikelen geschreven door het Sanders Team. Voor vangst verslagen en tips en tricks, Volg deze blog.

maandag 22 november 2010

Frankrijk sessie, Sander & Rogier

Deel 3.

We hadden nog 2 nachten te gaan om alles op alles te zetten. Sander was verkast en zat nu weer vlak naast mij. Ik besloot om de stekken die ik aangevoerd had te gaan bevissen. Ik was benieuwd of de korte voer sessie zijn vruchten ging afwerpen. Sander had er een gewoonte van gemaakt om op een nieuwe stek binnen een uur zijn eerste aanbeet te forceren, ook nu zag ik door de verrekijker hoe hij een vis onthaakte in de boot en zijn hengel snel weer dropte op de betreffende stek. De laatste 2 dagen wist Sander nog 1 vis te vangen en verspeelde hij er nog 1. Ik besloot om de hengels 2 dagen te laten liggen om zo een ultieme rust te creĆ«ren op de stek. Dit werd in de laatste nacht beloond met een fraaie spiegel van precies 20 kg.






En zo kwam er een einde aan een leuke week vissen. We hadden beide 6 vissen gevangen en 2 vissen verspeeld. Wat opviel was het gemiddeld gewicht. 1 vis van 12,5 kg, 9 vissen boven de 15 kg, 1 vis van 20 kg en de topper op 25,2 kg.
Alle vissen werden gevangen met tijgernoten en de befaamde Sander’s squid & octopus.