Welkom op de Sanders weblog


U bevindt zich op de weblog van Sanders Hengelsport.

Op deze blog vind u in de toekomst diverse artikelen geschreven door het Sanders Team. Voor vangst verslagen en tips en tricks, Volg deze blog.

dinsdag 12 januari 2010

Het is komkommertijd.......

De winter is nog steeds in ons land. Vissen is bijna onmogenlijk geworden. Alleen op de grotere kanalen
en rivieren kan er nog gevist worden. De 14-daagse voorspelling blijft ongunstig, We zijn voorlopig nog niet van de vorst af. Terwijl de visserij hier stil ligt voor velen is het wereldrecord gebroken op rainbowlake.

Afgelopen week kreeg Martin Locke 1 aanbeet in een sessie van 1 week. Het betrof hier de grootste vis van het water op een nieuw topgewicht van 42,6 kg. Bizar hoor.

De afgelopen weken zijn er ook 2 beurzen geweest. Carpeventt en Catch 2010 op beide beurzen viel het bezoekers aantal tegen. Dat was ook niet zo vreemd want beide beurzen hadden te maken met extreem weer. Diverse weersalarmen zorgde ervoor dat de gehoopte bezoekers lekker thuis achter de kachel bleven.

Het is maar te hopen dat er in het weekend van Carp 2010 normale weersomstandigheden zijn.
Tegen die tijd is het begin februari en dan kan er hopelijk weer een beetje gevist worden.
Ik hoop dan voor een korte sessie naar Frankrijk te gaan. Het weer is op het moment iets beter als hier maar het ijs is voorlopig nog niet weg.
Het is niet te hopen dat ik dezelfde problemen krijg als Niels. Hij dacht afgelopen week nog even een nachtje te gaan vissen. S´ochtend toen hij wakker werd zag hij dat de plas volledig was dichtgevroren.
Er zat niets anders op dan met de boot het ijs op te gaan en zijn lijnen uit te hakken.

Deze week verschijnt deel 2 in de serie ´´openbaar vissen in Frankrijk´´