Welkom op de Sanders weblog


U bevindt zich op de weblog van Sanders Hengelsport.

Op deze blog vind u in de toekomst diverse artikelen geschreven door het Sanders Team. Voor vangst verslagen en tips en tricks, Volg deze blog.

dinsdag 22 juni 2010

Even voorstellen : Mark Hofman

Welkom allemaal. Ik ben verheugd dat ik mij tot het Sanders-Team kan rekenen. Hierbij geeft ik jullie een korte introductie en daarna kunnen jullie regelmatig leuke avonturen van mij op deze blog verwachten.



Begin 2009 ben ik voor mijn werk naar Genève verhuisd. Voor die tijd woonde ik in de omgeving van Utrecht. Als fanatieke visser kwam ik daarom al snel bij Sanders terecht om mijn inkopen te doen. Door de vele sociale uurtjes die ik in de winkel doorbracht ontstond er een goede band met Sander. Op zijn aanbevelen begon ik met de nieuwe Sanders boillies te vissen. Na er gelijk goede resultaten mee gehad te hebben ben ik inmiddels al 3 jaar verkocht aan deze bollen, en geloof me, ik heb in mijn viscarriere al met heel veel verschillende bollen gevist. Inmiddels zet ik deze bollen overal in en hoef ik gelukkig niet meer wakker te liggen over mijn aaskeuze!

Vissen staat voor mij gelijk aan avontuur. Elk weekend trek ik er op uit en kom ik met mooie verhalen thuis. De laatste twee jaar zijn erg speciaal voor mij geweest. Ik ben heerlijk aan het pioneren op de mooie meren in de Zwitserse/Franse Alpen. Qua omgeving adembenemend mooi en daarnaast zijn er ook prachtige vissen te vangen. Jullie kunnen mijn avonturen volgen op de blog die ik schrijf voor karperwereld online: http://www.karperwereld.nl/blog/blogs_index.php . Ook plaats ik regelmatig leuke filmpjes op het youtube kanaal wat ik samen met mijn goede vriend Michiel Pilaar heb: http://www.youtube.com/user/Pilaar1984


Het seizoen van 2010 loopt erg lekker voor mij en ik heb al enkele zeer speciale vangsten gedaan. Binnenkort volgen hier een paar mooie verhalen over. Hou deze site in de gaten...
Mark Hofman