Welkom op de Sanders weblog


U bevindt zich op de weblog van Sanders Hengelsport.

Op deze blog vind u in de toekomst diverse artikelen geschreven door het Sanders Team. Voor vangst verslagen en tips en tricks, Volg deze blog.

donderdag 28 januari 2010

Druk met verhuizen.

Op dit moment zijn wij in Maarssen druk bezig met de aanstaande verhuizing.


Wij gaan naar een ander pand op hetzelfde terrein. Met altijd gratis parkeerruimte.
Door onze explosieve groei van de laatste jaren was het huidige gedeelte van het pand niet echt ideaal meer.
Met behulp van een magazijn ging het al wat beter maar het was nog steeds behelpen.
Nu stonden de 2 panden naast ons magazijn al geruime tijd leeg, dus hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om te gaan verhuizen.


Het pand is een stukje groter en is een stuk makkelijker in te delen. Het grote voordeel is dat wij nu direct met ons magazijn in verbinding staan.
De meeste verbouwings werkzaamheden zijn bijna achter de rug en op dit moment zijn wij volop bezig met het inrichten van het pand. Onze verwachting is om op Vrijdag 5 februari de deuren te kunnen openen.


De officiƫle opening komt wat later, welke wij feestelijk gaan vieren met aanbiedingen, kortingen en acties.
Ons adres blijft dus hetzelfde als voor heen maar nu zitten wij in Hal 1, 2 en 3.
Momenteel is de huidige winkel nog wel geopend maar de voorraad is daar niet optimaal , excuses voor het ongemak. Ik zal op de blog regelmatig wat foto's plaatsen van de nieuwe winkel.

Helaas blijft het voorlopig vriezen en moet ik mijn februari sessie gaan verschuiven naar eind februari want er ligt nog een dikke laag ijs op de plas. Nikki vertrekt as. vrijdag naar Rainbow lake maar de weersvoorspellingen zijn ook zeer slecht met strenge vorst.

Op de beurs Carp 2010 zijn wij toch vertegenwoordigd. Wij zijn daar aanwezig op de stand van UCP. Wij zullen hier onze nieuwe aasrange voor het komende jaar promoten. Niels van Vught en Sander Van Kooten zullen hier aanwezig zijn om al u vragen te beantwoorden en uitleg te geven over ons aas en hoe dit het best is toe te passen.
Ook zullen wij een flyer met de range beschikbaar hebben met een zeer aantrekkelijke kortings coupon. Tevens zal de Sanders Baits promo dvd hier te zien zijn.