Welkom op de Sanders weblog


U bevindt zich op de weblog van Sanders Hengelsport.

Op deze blog vind u in de toekomst diverse artikelen geschreven door het Sanders Team. Voor vangst verslagen en tips en tricks, Volg deze blog.

maandag 8 maart 2010

Eerste sessie 2010, de laatse nacht

Na de storm van gister was het nu een echte voorjaarsdag. Het was tijd om van de zon te genieten.
Helaas had ik de laatste 24 uur geen activiteit waargenomen van de karper maar ik had toch wel wat vertrouwen in voor de laatste nacht.
Omdat de engelsman aan de overkant druk bezig was met het zoeken naar stekken besloot ik vroeg in de middag mijn lijnen opnieuw uit te varen. Ik nam hier goed de tijd voor en zocht nog naar die ene hotspot.
Helaas kon ik geen nieuwe stekken ontdekken en bleef met 3 hengels op de plekken vissen die ik de dagen ervoor ook bevist had. 1 hengel legde ik op het diepste punt neer wat ik kon vinden in de hoop hier een aanbeet te krijgen.
Rond het avond eten begonen er regelmatig vissen te draaien op de stekken van Henk.
Wij kregen perfecte weersomstandig heden vannacht het werd nauwlijks kouder door de dikke bewolking.
Elk uur draaide er een vis of 2 recht op de markers van Henk maar helaas kregen wij geen aanbeet meer deze nacht. Als bonus begon het nog even te regenen voor het inpakken.

Helaas kan ik het niet mooier maken dan het is, na een goede eerste nacht was er voor de rest weinig te beleven. Maar wij waren blij dat we eindelijk weer eens hebben kunnen vissen.
Nu kan de visserij in Nederland weer van start gaan (heel) langzaam maar zeker gaat het wat warmer worden, en zullen op de ondiepe wateren de eerste vissen snel gevangen gaan worden.